Kadrina jõululaat toob kauplejaid lähedalt ja kaugelt

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 30. november 2022
Jaga lugu
Laadal pakkub muusikalist meelelahutust Kadrina Kapell.
Autor: Gethe Rohumägi

Juba sel laupäeval, 3. detsembril kella 10 - 15 toimub Kadrina rahvamajas jõululaat.

Laadale on end kirja pannud üle 30 kaupleja, nii lähemalt kui ka kaugemalt. “Müüjaid tuleb näiteks Tallinnast, Pärnust, Rakverest, Jõgevalt aga ka Otepäält ja esindatud on kõik traditsioonilise laada kaubagrupid,” teatas väärika laada korraldaja Eha Neito ehk Kirevene Mulk.

Kindlasti leiab paljudelt müügilettidelt sooja südamega tehtud käsitöötooteid: puidust esemeid, imekaunist keraamikat, linaseid saunatooteid. Selleks, et talvel oleks soe ja mõnus olla, saab soetada villaseid sokke, kindaid ja kampsuneid. Kui soovid saata jõuludeks või uueks aastaks tervitusi sõpradele või sugulastele, siis saab laadalt ka toredaid pühadekaarte. Kingikotti leidub vahvaid heegeldatud mänguasju, mütse ja salle.

“Toidu poole pealt on rikkalik valik mett, õunu, hoidiseid, suitsuvorsti ja sinki, hapukapsast, verivorsti, pähkleid, kuivatatud puuvilju, siirupit, mune, makroone ja teisi maitsvaid küpsetisi. Õue on lubanud tulla kaupleja, kes pakub kuuma glögi,” tutvustas Neito.

Soetada saab ka pusasid, T-särke ja mikrofiibrist saunalinu, mida kaunistab vabakutselise kunstniku ja pallaslase Ingmar Järve Kadrina jaoks loodud ja aleviku üheks sümboliks kujunev “Ussikuningas”.

Laat on külastajatele tasuta. Kell 11.30 saab nautida Kadrina Kapelli esinemist, kell 12.30 astub lavale Kadrina rahvamaja laste- ja noorte muusikaring.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Meie koostööpartneriteks on

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!