Need on Vinni valla uued ettevõtted

Autor: Rahel Lepp • 15. veebruar 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Haljastusteenust pakkuv Andrus Lein valmistub kevadiseks hooajaks.
Autor: Rahel Lepp

Möödunud aastal registreeriti Vinni vallas 57 uut ettevõtet, tegevust alustas seitse füüsilisest isikust ettevõtjat, kolm mittetulundusühingut, üks usaldusühing ja üks täisühing.

Tegevusala järgi oli uustulnukate hulgas kõige rohkem ehitusettevõtteid (5), metsamajandust abistavaid ettevõtteid (4) ja ajutise tööjõu rendi firmasid (2).

Uutest osaühingutest 16 jõudis mullu alustada ka majandustegevusega ehk maksis riigile tööjõumakse või deklareeris käivet. Nendeks on Veski 6, Kais Forest, HR Lahendused, Allik Agro, Olkumar, MKaustad, Tiibox, Simple Favour, Rakpuu, Egeder Ehitus, Meil Construction, Ristoker, Rupik, Põldma Puu, Kaju ja Intsverks.

Artikli lõppu lisatud tabelist saab vaadata, millega loetletud ja ka teised eelmisel aastal Vinni vallas asutatud uued ettevõtted tegelevad ja kes neid juhivad. Alljärgnevalt tutvustame kahte uue äriga alustanud ettevõtjat.

Legendaarne staadionimeister hakkas ettevõtjaks

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!