Sel kuul asus Vihula mõisas ametisse uus peakokk Indrek Tiisk, kes on varem pidanud peakoka ametit Tallinki laeval Silja Europa ja Gustav Adolfi gümnaasiumis ning olnud sous chef Meriton Grand Hotel Tallinna restoranis Grand Tallinn.
Kui korteriomanikud tunnevad küttekulude pärast muret, siis mõnel inimesel on majandada mõis, mitmel ettevõtlikul omanikul on plaanis kasvavad kulud katta vilkama tegevusega.
Juulikuises suvekuumuses Rakveres Bonzai restoranis keha kinnitada ei saanud, sest pererestorani eestvedaja ja peakokk Andrus Bonzo Albrecht puhkas kogu oma toimeka kollektiiviga. Nüüd on puhkus läbi, restoran taasavati Piret Mildebergi näitusega.
23. mail toimub Von Krahli teatrimajas Rakvere Elustiilipäev – avalik sündmus, mis tõstab esile puhkamise kui teadliku eluoskuse ja vaimse tasakaalu osa. Ürituse tänavuseks juhtmõtteks on „Puhkus on jõud!”.