Vaata, millistesse Eesti börsifirmadesse investeerib peatoimetaja

Autor: Jana Saarkoppel • 3. märts 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Lääne-Virumaa Uudiste peatoimetaja Aivar Hundimäe investeerimisportfellis on suurima osakaaluga LHV. Kuna Äripäev kajastab börsidel toimuvat, siis on ajakirjanikel kohustus avalikustada enda investeeringud otsesele juhile. Korra aastas teeb Äripäev selle info avalikuks ka kõigile lugejatele.
Autor: Liis Treimann

Äripäev avaldas täna ajakirjanike ja juhtide Tallinna börsifirmadesse tehtud investeeringud. Teiste seas avaldati ka Lääne-Virumaa Uudiste peatoimetaja Aivar Hundimäe investeeringute ülevaade.

Kõige enam on TOP 30 äripäevlase portfellis (loe meetodi kohta allpool) Enefit Greeni, LHV ja Coop panga aktsiaid. Pea poolel TOP 30s olevatest äripäevlastest on portfellis Tallinna Kaubamaja, Tallinki ja Hepsori aktsiaid. Lisaks oma Tallinna börsi investeeringutele kergitavad edetabelisse murdnud äripäevlased saladuseloori ka oma välisturgude aktsiatelt, mida me kodubörsi aktsiaraamatutest ei näe.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!