Neljas Rakvere kultuurifestival toimub novembris

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 16. märts 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Novembris toimuval Rakvere kultuurifestivalil saab nautida Rahvusooper Estonia koomilist ooperit "Don Pasquale".
Autor: Veljo Poom

Rakvere linna sügisene tähtsündmus, juba neljandat korda toimuv Rakvere Kultuurifestival pakub kultuurisõpradele 6.–12. novembrini rikkaliku programmi ja rohkelt elamusi. Festivali patroon on armastatud maestro Arvo Pärt.

Rakvere kultuurikeskuse direktor Eve Alte sõnul on festivali suursündmusena taas Rakverre oodata head koostööpartnerit Rahvusooper Estonia kogu oma hiilguses. „Lavale jõuab Gaetano Donizetti koomiline ooper „Don Pasquale“, mis on nautinud publikumenu kõigis maailma teatrites. Lisaks rõõmustame festivali sõpru Tšellopoiste suurkontserdiga, kus lisaks meeleolukale muusikale on oodata ka valgusshow’d. Kontserte annavad ka Eesti Rahvusmeeskoor, Virumaa Noorteorkester ja Virumaa Kammerorkester. Lisaks on oodata balletifotograaf Rünno Lahesoo kaunist fotonäitust ning palju muud põnevat,“ tutvustas Alte programmi pressiteate vahendusel.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!