Laura Valk: kui sooviksin kõigile meeldida, siis ei saavutaks ma muutusi

Autor: Isabella Lahtvee • 15. aprill 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Rakveres sündinud Laura Valk on populaarne esineja. Näiteks tema vestlusõhtu Virma Pubis läks täismajale.
Autor: Virma pubi

Mind motiveerib võimalus oma sissetuleku ning elu eest ise vastutada, ütles naistele enesearmastust ja seksuaalsust õpetav Laura Valk (24), kes korraldas naistepäeval oma sünnilinnas Rakveres rahvarohke vestlusõhtu. Poolteist aastat tagasi asutas ta usaldusühingu Suurem Teadlikkus.

„Täna töötan siis kui mulle sobib ja nendel tingimustel nagu mina ise otsustan,“ ütles poolteist aastat tagasi usaldusühingu Suurem Teadlikkus asutanud Valk.

„Ettevõtlus ja pidev tegutsemine on tugevalt meesenergias olemine ja naistel on tihti keeruline koju jõudes naiseks tagasi lülituda. Võetakse juhi ülikond nii-öelda koju mehe kaissu kaasa. Pikas perspektiivis, kui naised on ainult vastutavas ja juhtivas rollis nii kodus kui tööl, hakkavad nad väsima,“ lausus Valk.

Intervjuus räägib ta muuhulgas sellest, kuidas on võimalik kaksikute kõrvalt lükata käima edukas ettevõte ning kuidas suhtub kriitikasse, mida on tema tegevuse suhtes tehtud.

Järgneb intervjuu Laura Valguga:

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!