Matsimoka lihatööstus üllatab sel kevadel uue tootega, milleks on Põhja-Aafrika pärane merquez’i vorst. Vürtsikas toode on lihasõprade poolt hästi vastu võetud.
„Maroko päritolu vorsti sisse käivad koriandriseemned, vürtsköömen, fennel ehk apteegitill ja harissa ehk tšillipasta,“ rääkis ettevõtte tootearendaja ja üks omanik Sten Inno. Vürtsid praetakse enne jahvatamist läbi, mis toob aroomid paremini välja. Vaatamata tuliselt kõlavale kirjeldusele ei ole toode Inno sõnul liiga vürtsine ja on klientide poolt hästi vastu võetud.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Toidutootjate TOP
Eesti Toidutootjate TOPi jõudis kaheksa Lääne-Virumaa ettevõtet, kellest edukaim oli perekond Inno asutatud ja Kadrina vallas tegutsev Matsimoka.
Praeguse elektrienergia hinnašokiga saab Matsimoka hakkama, aga ootame riigilt lahendusi tulevikus osas. Samas meie senine kogemus riigiettevõttega Elektrilevi just tuleviku osas palju julgust ei anna, kirjutab Matsimoka tegevjuht Jan Inno.
Grossi hinnangul on omaniku muutus ettevõttele kasulik
Aasta aega küpsetatud suurtehinguga ostab kodumaine Maag Grupp soomlastelt HKScani Baltikumi ärid, et saada kogu piirkonnas tähtsaks tegijaks. Konkurentides tekitavad Maagi ambitsioonikad plaanid hirmu ja panevad muretsema. Oleg Grossi hinnangul on omaniku muutus aga tervitatav.
Kadrina vallavolikogu võttis vastu ja avalikustas Hulja aleviku Hindori kinnistu detailplaneeringu, mille taga seisab OÜ Matsimoka soov rajada oma lihatööstuse tarbeks päikesepark.
Tänapäeva töömaailmas kohtuvad kontorites sageli erinevad põlvkonnad: beebibuumerid, X-põlvkond, milleeniumilased ja Z-põlvkond. Igaühel neist on oma ootused, tööharjumused ja suhtumine töökeskkonda. Selline mitmekesisus võib tunduda keeruline, kuid pakub ka väärtuslikku võimalust õppida ja kohaneda erinevate lähenemistega.