Rakvere Vallimäele kerkis liikumisaasta tammepärg

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 31. mai 2023
Jaga lugu
Liikumisaasta tammepärg Vallimäel.
Autor: Rakvere Linnavalitsus

Liikumisaasta 2023 on jõudmas poole peale ja Rakvere on väga sportlik linn. Vallimäe veerele paigaldati uhke tammepärg, mis sümboliseerib tugevust, jõudu, visadust, püsivust ja eneseületust.

„Hea meel on teid kutsuda sel suvel Rakveres toimuvatele spordisündmustele. Näiteks juba sel laupäeval, 3. juunil toimub VIKING LINE Eesti Ööjooks - Rakvere 2023. Jäädvustage oma öine elamus liikumisaasta raames ja postitage see sotsiaalmeediasse hästägiga #visitrakvere ja #Liikumisaasta2023, kinnitamaks, et olete viibinud sel suvel Euroopa Spordilinnas Rakveres!" kutsus üles Rakvere spordikeskuse direktor Ave Sats.

"Olgu see tammepärg selleaastane sümbol ja tuletagu meeleolukad fotod teile ka tulevikus meelde, et igaüks võib olla sel suvel tšempion ja eneseületaja – võisteldes kas iseenda või teistega,“ lisas Sats.

Rakvere on roheline linn, kus on loodud head võimalused liikumiseks. Sestap on ka pärja asukoht valitud Rakvere iidse tammiku jalamile, Vallimäe vabaõhukeskuse liikumisradade juurde ja Pika tänava ajaloo- ja kultuuriradade lähistele.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!