Peipsimaa ootab pidustustele

Autor: Andres Pulver • 7. juuli 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Lodi Jõmmu Mustvees 2021. aasta järvefestivalil.
Autor: Allar Kikkas

Suvel käivad paljud Peipsi ääres puhkamas ja juuli keskpaik on Peipsimaal suurte pidustuste aeg.

Juba täna saab Kauksi rannas alguse kahepäevane muusikafestival Mägede Hääl, mille mitmekülgsest kavast leiab nii indirokki, elektroonikat, moodsat tantsumuusikat, funki, poppi kui ka räppi.

Festivali väliskülalisteks on Mehhikost saabuv mürase indieroki ansambel Margaritas Podridas, kevadel kõrgelt hinnatud albumi välja andnud James Holden Suurbritanniast, eksperimentaalse elektroonika trio Gala Drop Portugalist, klubifunki viljelev Benedek USA-st, Londoni elektroonikanimi Raime, kes astub üles DJ-setiga, ning Ukraina elektro- ja techno-artistid Poly Chain ning Zolaa.

Eesti artistidest astuvad üles Kalli Talonpoika punk-grupp, staadioniroki tulevikulootus Robotorr, hüper-träpi artist Skuuba, ebamaise popi viirastus Kitty Florentine, müra-ansamblid Hello Killu ja Model Citizen, alternatiiv-metali bänd Borm Bubu, funk-eksperimentalist Tapes ja produtsent Nikolajev ambient-kontserdiga.

Pühapäeval saab aga alguse kaheksa päeva kestev Peipsi järvefestival. Maismaad ja järve ühendaval festivalil saab tutvuda Peipsimaa eluolu, traditsioonide ja maitsetega. Samuti on võimalus sõita erinevate veesõidukitega, osaleda põnevates töötubades ning nautida kontserte. Kõik külalised on oodatud oma paatidega/alustega kaasa sõitma või mööda maad festivalile tulema.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!