Natali ja Velvo Väli teed läksid lahku

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 11. august 2023
Jaga lugu
Natali ja Velvo Väli ei olnud nõus oma lahkuminekust rääkima.
Autor: Alar Truu/Õhtuleht/Scanpix

Kroonika andmetel on näitlejatest abielupaar Natali (37) ja Velvo (49) Väli otsustanud minna lahku.

Kroonika küsimise peale ei lükanud Natali ümber infot lahkuminekust, vaid ohkas sügavalt ja ütles: „Sel teemal ma ei soovi rääkida.“ Velvo jäi samuti napisõnaliseks, öeldes, et seda teemat ta ei kommenteeri.

Möödunud aasta lõpus andis näitlejanna Natali Väli teada, et lõpeb lepingu Rakvere teatriga. Natali oli töötanud Rakvere Teatris aastast 2010. Velvo asus samas teatris 1996. aastal tööle näitlejana, kuid alates juunist 2013 on ta olnud Rakvere teatri juhataja.

Kaks aastat tagasi avaldasime Lääne-Virumaa Uudistes pikema intervjuu Natali Väliga ja uurisime ka, kui palju räägitakse kodus tööst. „See ei ole see, et ärme nüüd tööd koju too ja ärme teatrist räägi – seda pole kunagi olnud. Ilmselgelt Velvo väga ei jaga minuga oma ametit, sest see on hoopis teine asi. Selle kohta ei küsi mina ja ei räägi tema. Aga sellest, kuidas proovis läks või mis lugu parasjagu õpime, või kuidas mingi kontrolletendus või esietendus läks, mis meeldis, mis teisiti oleks teinud, räägime ikka. Ka kolleegidega räägime,“ ütles Natali.

Intervjuud Natali Väliga saab lugeda artiklist „Natali Väli pihib: olen pidanud õppima end armastama“.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!