Škoda andis suusalootusele rattad alla

Autor: Andres Pulver • 14. september 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Martin Himma istub esimest korda uue auto rooli taha, Karmo Aros aga ronib kõrvalistmele, et näidata, kuidas masin töötab.
Autor: Andres Pulver

Täna keskpäeval andis Škoda Rakvere esinduse müügijuht Eesti praegusele esisuusatajale, Porkunist pärit Martin Himmale üle uhiuue ja parima võimaliku varustusega Škoda Octavia võtmed.

Martin Himma esimene reaktsioon autot nähes oli kahe käega peast kinni haaramine. „Väga hull emotsioon, võtab sõnatuks,“ lausus ta hetke pärast.

Himma sõnul läheb talle väga korda, kui inimesed talle abikäe ulatavad ning mees lubas, et tahab oma tulemustega tõestada, et on toetamist väärt.

Ennast Himma suureks autohuviliseks ei pidanud ning on seni pidanud läbi ajama üpris vana ja kitsukese masinaga. Uue auto puhul tõi ta esimesena välja, et nüüd mahuvad suusad kenasti autosse ja katusele suusaboksi paigaldamine ei olegi ehk nii oluline.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!