Remonttööd põhjustavad muudatusi rongide sõiduplaanidesse

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 21. september 2023
Jaga lugu
Remonttööd toovad reisirongide sõiduplaanidesse muudatusi kuni järgmise aasta lõpuni.
Autor: Aivar Hundimägi

Esmaspäeval Tapa–Tartu vahelisel raudteelõigul algavad remonttööd toovad 2024. aasta lõpuni kaasa muudatused Tallinn–Tartu, Tallinn–Koidula, Tallinn–Valga, Tallinn–Aegviidu ja Tallinn–Narva rongide sõiduplaanides.

Tööde lõppedes saab suurendada liinil reisirongide sõidukiirust ja tuua Tartu liinile ka uued Škoda rongid, teatas Elron.

“Tallinnast Tartu, Koidula või Valga suunas reisijate jaoks muutub Tapa–Tartu vahelisel raudteel toimuvate remonttöödega seoses sõidu kestus kümmekond minutit pikemaks,” ütles Elroni kommunikatsioonijuht Kristo Mäe. „Kui tööd tehtud, saavad ka uued Škoda rongid tulla liinile ja saame vähendada Tartu–Tallinn vahelise sõidu kestust.“

Töid teostab infrastruktuuri omanik AS Eesti Raudtee. “Tööde käigus õgvendatakse raudteed, uuendatakse liiklusjuhtimissüsteeme, ehitatakse elektrirongide tarvis kontaktvõrk ja ehitatakse ümber ooteplatvorme,” kommenteeris AS Eesti Raudtee ehitusteenistuse juht Riho Vjatkin.

Uuendatud sõiduplaaniga saab tutvuda www.elron.ee. Elron ja Eesti Raudtee paluvad reisijatelt remonttöödega seotud ümberkorralduste tõttu tekkivate ebamugavuste pärast vabandust.

Kui soovid olla kursis maakonna uudistega, silmapaistvate inimeste tegemistega ja kasulike nõuannetega, siis telli tasuta Lääne-Virumaa Uudiste uudiskiri, mis ilmub vähemalt kolm korda nädalas. Uudiskirja saab tellida SIIT. Juba praegu on selle endale tellinud 5722 inimest. Meie uudisvooga saab hoida end mugavalt kursis jälgides Lääne-Virumaa Uudiste Facebooki lehekülge või kasutades funktsiooni "Minu Lääne-Virumaa".

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!