Bonzo: muusika tegemine aitab mul tasakaalustada köögis askeldamist

Autor: Rahel Lepp • 28. oktoober 2023
Ainult tellijale
Jaga lugu
Bonzo tunneb laval olemisest sama palju rõõmu kui varem.
Autor: Kristel Kitsing

Kui Andrus Albrecht ehk Bonzo andis 2017. aastal välja albumi pealkirjaga „Ma olin Bonzo“, kartsid fännid, et mehe muusikuteega on nüüd lõpp. Täna võib öelda, et vahepeal restoraniärisse sukeldunud ja sinna peaaegu ära uppunud mees on tagasi, sest pikkade aastate järel sõidab ta õige pea jälle tuurile. Bonzo is back!

„Tegelikult ei ole ma kunagi tundnud, arvanud või ähvardanud, et ma muusikaga lõpparve teen,“ räägib Bonzo ühel hommikul oma restoranis Bonzai, kui ettevalmistused köögis on tehtud, aga esimesed kliendid veel saabumata. Käes on üks vähestest hetkedest, kui mees jalga puhata või üldse puhata saab. „Köögitöö mõjub põlvedele,“ muigab mees, kes viimase kahe aasta jooksul on ilmselt rohkem süüa teinud kui eelneva elu jooksul kokku.

Kontserdid - varem põhitöö, nüüd puhkus

Romantilise oletuse, et saabuv kontserttuur sündis seetõttu, et restoraniärisse sukeldudes janunes hing muusika järele, kuni lõpuks plahvatas, matab Bonzo maha. „Tõsi, esimesel restorani-aastal esinesin ma väga vähe. Olin köögimaailmas ülepea sees ja mul polnud mahti selle üle juureldagi, kas mu hing vajab esinemist või mitte,“ meenutab mees. Igas mõttes lahedamaks läks siis, kui vanema venna juurde tuli tööle Alar, kes peakoka koormusest poole enda kanda võttis.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!