Andrus Albrecht: mu restoran kestab niikaua, kuni ise jõuan süüa teha ja ette kanda

Autor: Rahel Lepp • 2. aprill 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Viimasel ajal ei ole Andrus Albrechtist eriti palju lugeda olnud. Põhjus on lihtne – mees veedab pea kõik päevad restoranis, kas pliidi taga või ajades muid asju, mis ühe restoranipidaja hallata on. Lisaks töökoormusele on mehel ka mõtteid, mida põnevat veel ette võtta, ja jõud plaanide elluviimiseks. Rahva rõõmuks alustas ta uue žanriga – kontsert-õhtusöök.

Andrus Albrecht täitis kaheksa kuud tagasi oma unistuse ja avas oma näoga restorani.
Autor: Rahel Lepp

“Kutsun külla mõne muusiku, kes armastab ka süüa teha,” tutvustas Andrus Albrecht, mis ootab kontsert-õhtusöögi pileti lunastanud külalist. Esineja tuleb oma menüüga, mis tol õhtul käiku läheb.

“Kõigepealt serveerime eelroa, mille järel tuleb kontserdi esimene osa,” selgitas Albrecht ja palus mitte segi ajada peoga, kus muusika taustal klõbisevad noad-kahvlid. Peale esimest muusikaelamust tuuakse põhiroog, selle järel kõlab kontserdi teine osa. Muusikaelamust seedides saab nautida magustoitu. “Kokku võiks varuda kontsert-õhtusöögi jaoks ligi kolm tundi,” sõnas Albrecht.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!