Algas registreerimine isadepäeva autoorienteerumisele

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 1. november 2023
Jaga lugu
Seiklusministeerium korraldab ka sel aastal Rakvere ümbruses isadepäeva autoorienteerumise, mille start ja finiš on Põhjakeskuse ees.
Autor: Seiklusministeerium

Järgmise nädala pühapäeval stardib Rakvere ümbruses toimuv isadepäeva autoorienteerumine.

Nii nagu ka varasematel aastatel saavad osalejad enda stardiaja ja -päeva ise valida. Rada on avatud pühapäevast 12. novembrist kuni esmaspäeva 20. novembri õhtuni.

Korraldaja Joonas Väärtnõu soovitab parima emotsiooni saamiseks raja läbida valges. Rajal on 50 põnevat ja harivat kontrollpunkti, mis on toodud ära A3 formaadis kaardil. Sel aastal tuleb punktid sõita läbi õiges järjekorras alustades punktist number üks.

Iga kontrollpunkti kohta on võistluse äpis küsimus, millele leiab vastuse kohapealt.

Seigeldakse kahes klassis: seiklejad ja pered. Seiklejate klassi esikolmikut autasustab Rakvere Põhjakeskus kinkekaartidega: I koht 70€, II koht 50€, III koht 30€.

Perede klassis on pingerida sümboolne ja kõigi selles klassis osalejate vahel loosib Rakvere Põhjakeskus välja 3 kinkekaarti väärtusega 30 eurot.

Isadepäeva autoorienteerumisel osalemine on tasuta.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!