Need on Rakvere linna uued ettevõtted

Autor: Rahel Lepp • 22. jaanuar 2024
Ainult tellijale
Jaga lugu
Nõutud pagar tegi oma esimese tordi alles neli aastat tagasi.
Autor: Grete Veedla

Rakvere linnas asutati eelmisel aastal 141 osaühingut, mida on ühe võrra vähem kui aasta varem. Kümme alustajat võtsid end arvele füüsilisest isikust ettevõtjana (FIE).

Loodi ka 13 mittetulundusühingut (MTÜ), kaks tulundusühistut ja üks täisühing. 2022. aastal alustas tegevust 13 FIEt ja loodi 16 MTÜd.

Seotud lood

Avaldame artikli lõpus nimekirja kõigist eelmisel aastal asutatud Rakvere firmadest koos tegevusalaga ja juhtide nimedega. Enne aga tutvustame kolme uut ettevõtjat, kes klientide puuduse üle ei kurda.

Näiteks tordimeister Miina Aso (26) asutas mullu OÜ Asomica ja mõtles hoolikalt, mis slogani all ta oma tooteid müüa tahaks. Lõpuks leidis vahva lahenduse – Bake me happy! ”See ütleb konkreetselt ja tabavalt ära, mida ma inimestele oma küpsetistega pakkuda soovin,” selgitas Miina. ”Tahan, et iga tort ja kringel ja üleüldse iga toode, mis minu köögist välja läheb, teeks sööja õnnelikuks,” lisas ta. Ja välja läheb neid omajagu.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!