Kuula! Uues mälumängusaates läksid vastastikku kinnisvaraspetsid ja lennujuhid

Autor: Janar Tiiroja • 20. jaanuar 2024
Jaga lugu
Lennuliiklusteeninduse mälumängurid Kristian Lavin ja Mihkel Adler, saatejuht Janar Tiiroja ning Uus Maa Kinnisvarabüroo võistlejad Igor Habal ja Indrek Peedo.
Autor: Andres Laanem

Kes astub sammu lähemale ettevõtetevahelise mälumänguturniiri võidule, see selgub verivärske saatesarja “Mälupäev” esimesest saatest, mida on võimalik kuulata järele ka Lääne-Virumaa Uudiste lugejatel.

Esimeses saates lähevad vastastikku Igor Habal ja Indrek Peedo Uus Maa Kinnisvarabüroost ning Kristian Lavin ja Mihkel Adler Lennuliiklusteenindusest.

Mälumänguritele on Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse liige Igor Habal juba tuttav - tema nimel on nii mitmedki võidud. Võistkonna teine liige, Uus Maa Nordi juhatuse liige ja omanik Indrek Peedo mälumänguvõistlustest varem osa võtnud pole. Võistkond on oma tugevustena välja toonud ajaloo ja spordi.

Uus Maa võistkonnale astub saates vastu Eesti õhuruumis lennuliikluse korraldamisega tegelev Lennuliiklusteenindus. Lennujuht-vahetusevanem Kristian Lavin ja lennujuht Mihkel Adler on mälumänguhuvilised, kes võtavad osa pubi- ja piirkondlikest mälumängusarjadest. Mihklile kuulub Lennuliiklusteeninduse mälumängusarja võitja tiitel.

Saates kõlab kokku kümme silmi avardavad küsimust, mida saatejuht ja ka küsimuste autor Janar Tiiroja esitab võistkondadele kordamööda. Osalejad saavad küsida vihjeid ja ka napsata vastasvõistkonna punkte. Järgmisesse saatesse pääseb edasi rohkem punkte kogunud võistkond.

Äripäeva raadio otse-eetris saab võistkondadele kaasa elada ja ka ennast proovile panna laupäeviti kell 11.00.

Lääne-Virumaa Uudiste lugejad saavad uut põnevat mälumängusaadet kuulata järele siit:

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!