Rakvere jaanipeo korraldusega on lood enam kui segased

Autor: Andres Pulver • 23. jaanuar 2024
Ainult tellijale
Jaga lugu
Kui mullune Rakvere jaanituli, kus astusid üles rahvatantsijad ja Ummamuudu, erilise rahvarohkusega ei hiilanud, siis tänavu lubatakse Rakveres Virumaa suurimat jaanipidu.
Autor: Rakvere kultuurikeskus

Rakvere linn peab jaanituld tavaliselt alati õigest ajast varem, tänavu näiteks 21. juunil, ning seetõttu on see kontserdikorraldajate jaoks magus suutäis. Kultuurikeskusel on juba jaanipeoks leping sõlmitud ja see ajab konkurentidel harja punaseks.

Rakvere kultuurikeskus on sõlminud jaanipeo korraldamiseks lepingu Emil Oja juhitava osaühinguga Edulaul ning peol astuvad üles Smilers, Anne Veski, Shanon ja Meie Mees.

Umbes 30 aastat kontsertide korraldamisega tegelenud Rakvere mees Gunnar Viese ei ole aga sugugi rahul asjaajamise käiguga, sest mingit hanget pole korraldatud ja kogu asjaajamine on pehmelt öeldes segane.

Nii selgub, et kultuurikeskus tasub Edulaulule 17 000 eurot, mis on aga ligikaudu pool kogu ürituse eelarvest. „Äkki mõni teine erakorraldaja oleks teinud näiteks 16 500 euro eest?“ küsis Viese. Ta avaldas ka hämmingut, kuhu kulub teist sama palju raha.

Linnavalitsus rikkus venitades seadust

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!