Tantsukool kutsub Rakvere Vallimäele moodustama Eestis suurimat südant

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 23. jaanuar 2024
Jaga lugu
Suurima südame aktsioon Rakvere Vallimäel eelmisel aastal.
Autor: Kristel Mänd

JJ-Street Tantsukool koostöös kohalike omavalitsustega üle Eesti kutsuvad juba kolmandat aastat järjest sõbrapäeva eel välja selgitama, kus asub Eesti suurim süda. Rakvres toimub üritus teist aastat järjest 11. veebruaril kell 12 Vallimäel.

Südameaktsiooni eesmärk on tänavu tulla peast südamesse. Ajal, mil meie ümber on palju väljakutseid ja maailm on pidevas muutumises, on veelgi olulisem näidata välja hoolivust ja südamlikkust, kirjutasid ürituse korraldajad.

Kõik südamepildid avaldatakse 12. veebruaril üle Eesti ning antakse välja tiitel Eesti suurim süda 2024.

Aktsioon Eesti suurim süda sai alguse 2022. aasta sõbrapäeva eel, kui 15 erinevas piirkonnas moodustati inimestest südameid! Toona tuli südameid moodustama üle 1000 inimese ning suurima südame rändkarika 2022. aastal võitis Valga/Valka ühisrinne.

2023. aastal moodustati südameid juba 31 erinevas kohas ja kokku tuli 3701 inimest üle Eesti. Suurima südame tiitel 2023. aastal läks Kohtla-Järvele. Nüüd ootab rändkarikas uut omanikku!

Eelneval aastal osales Rakvere südame moodustamisel 199 inimest. Ürituse Rakvere eestvedaja ja JJ-Street tantsukooli treeneri Madis Aderi sõnul näitas eelmise aasta sündmus, et Rakveres on südamlikke inimesi palju. "Usun, et sel aastal on neid kordades rohkem," märkis ta.

Aktsiooniga on oodatud liituma igas vanuses inimesed koos perega, aga ka ettevõtted ja erinevad kollektiivid.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!