Tanel Padar: esimene miljon võib isegi oodatust kiiremini tulla

Autor: Anu Lill • 31. jaanuar 2024
Ainult tellijale
Jaga lugu
Tanel Padar võtab kinni kõikidest võimalustest. Laomehena teda küll tööle ei võetud, kuid laulja ja investorina on ta teinud kõrge tähelennu.
Autor: Andras Kralla

Muusik Tanel Padari edukas teekond investeerimismaailmas on näide, kuidas julgust kokku võttes ja tegutsema hakates võib eesmärgiks seatud miljoni oodatust lühema ajagagi kokku saada.

Kohtume Taneliga Peetri alevikus asuvas hubases Rucola restoranis, kus muusik armastab koos abikaasa Laureniga einestamas käia. Ta saabub kohale musta Mercedese džiibiga, pakatab silmanähtavalt energiast ja naljatujust ning autost välja astudes hakkavad killudki kohe lendama. Poolteist tundi intervjuud kulub kiirelt ning ajakirjaniku näolihased annavad naeruteraapiast järgmisel päevalgi veel tunda.

Kuidas see nii läks, et Lääne-Virumaalt Uhtna külast pärit Tanelist sai edukas muusik, ettevõtja, kinnisvaraarendaja ja investor? Selgub, et nii lauljaks kui ka ettevõtjaks sai ta täiesti juhuslikult. Investoriks hakkamiseks tuli aga end jõuga takka utsitada esimesi samme tegema.

Küsimusele, kas ta unistas lauljaks saamisest juba lapsepõlves, jääb Tanel pikaks viivuks mõttesse ja nendib siis, et ta pole kunagi unistanud muusikuks ega konkreetselt lauljaks saamisest. Korraks vilksatas tema peas, et äkki hakkaks suureks saades tuletõrjujaks. Nimelt oli tuletõrjuja eeskuju tema vanaisa näol olemas, kes lapselapse vahel Kunda depoosse kaasa võttis. “Pätti ja politseinikut ma igatahes lapsena ei mänginud,” itsitab ta. Seda siis lihtsalt põhjusel: välismaa krimi­seriaale sel ajal Eestis ei näidatud.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!