Kuidas autoplahvatus tõi kaasa termostasside ostuhulluse

Autor: Linda Eensaar • 1. veebruar 2024
Jaga lugu
Just selline termos oli läinud aastal ja siiani tõeline hitt. Kuigi topsil on eluaegne garantii ning seega ei peakski keegi neid rohkem kui ühe omale ostma, üritavad mõned kollektsionäärid kõikvõimalikud versioonid endale kokku osta.
Autor: Stanley koduleht

Eelmise aasta novembris läks USAs ühe Danielle’i-nimelise naise auto Kia Sorento põlema. Pole just globaalses mõttes meeletu õnnetus ja keegi õnneks viga ka ei saanud.

Aga tänu sellele sündmusele tõusis ühe termosnõude tootja käive mitmekordsesse kõrgusesse. Mis seos on sellel põlenud autoga ja mida sellest kõigest turunduses õppida on, kuulete saatest “Obskuurne majandus”.

Äripäeva raadio saade“Obskuurne majandus” on erinevaid veidrusi ja kurioosumeid kajastav ning silmaringi avardav meelelehutuslik lühisaade, mida on võimalik kuulata ka Lääne-Virumaa Uudiste tellijatel.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!