Lääne-Virumaa esimene koertehotell ehk meie pere ja muud loomad

Autor: Rahel Lepp • 9. veebruar 2024
Ainult tellijale
Jaga lugu
Ivi Petersen koos endise kelgukoera Cliffiga.
Autor: Erakogu

Vinni vallas Kakumäe külas asub hotell K9, mille perenaisel Ivi Petersenil (50) on telefonis püsiklientide telefoninumbrid – Pontu, Pitsu, Pauka, Muri. “Minu kliendid on koerad, mitte nende omanikud,” vabandas Ivi muiates välja oma kehva nimemälu. “Aga öelge mulle koera nimi, ja ma viin selle kohe omanikuga kokku,” kinnitas naine.

Ettevõte luuakse tavaliselt eesmärgiga, et see suurt kasumit tootma hakkaks ja paljudel ettevõtjatel on plaan kasvada, aga Ivil oli juba enne ettevõtte asutamist selge, et suurt rikkust see majja tooma ilmselt ei hakka ja kasvada ta ei taha.

“Paljud tuttavad ütlevad mulle, et see on heategevusorganisatsioon, mitte ettevõte,” lõi Ivi naerdes käega. Nimelt on Kakumäe hotell koht, kuhu mahuvad lõunamaapuhkusele sõitvate koeraomanike tõukoerte kõrval ka erinevad keerulisema saatusega koerad - kes lühemaks, kes pikemaks ajaks. “Siin on ühe MTÜ koer Bosse, kes tuli minu juurde operatsioonist taastuma,” näitas Ivi suure kraega suurt lambakoera, kes liikumist ja tähelepanu ihates oma numbritoas istus. Kui liikumine on värske haava tõttu limiteeritud, siis tähelepanupuuduse all ükski Ivi hoole all olev loom kannatama ei pea. Nii kükitas Ivi nüüdki Bosse juurde ja hellitas teda, seekord läbi võre. Kui Bosse on umbes nädala pärast jälle vormis, läheb ta tagasi MTÜ hoole alla ja asub uue kodu otsingule.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!