Rakvere kondiitrid pälvisid riigikaitselise tunnustuse

Autor: Andres Pulver • 11. märts 2024
Jaga lugu
Iga päev ajateenijatele torti muidugi ei pakuta.
Autor: 1. jalaväebrigaad

Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus (RKIK) tunnustas oma koostööpartnereid Riigikaitse Nurgakivi auhinnaga. Kolmandat korda jagatud preemiaga tõstetakse esile riigikaitse edendamisesse panustanud ettevõtteid Eestist ja välismaalt.

Tunnustusi jagati ühtekokku 17 kategoorias. Aasta väiketootja toitlustuse lepingus on Pihlaka AS. “Tunnustame toodete püsivalt kõrge kvaliteedi ja hea maitse eest, mille kohta oleme ajateenijatelt palju kiidusõnu saanud,” teatas RKIK.

„Tänan kõiki koostööpartnereid panuse eest, mis te andsite 2023. aastal kaitsematerjali tarnimisel, hoonete ehitamisel ja teenuste osutamisel – kokku enam kui 600 miljoni euro eest,“ ütles RKIKi peadirektor Magnus-Valdemar Saar. „See raha on teisenenud meie kaitsevõimeks ning tänu teile on Eesti täna kaitstum kui kunagi varem,“ lisas ta.

Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus korraldab hankeid kaitseministeeriumi, kaitseväe ja teiste valitsemisala asutuste tarbeks ning haldab ja arendab nende kinnisvara. Keskuse eesmärk on võimaldada kaitseväel keskenduda sõjaliste ülesannete täitmisele ning luua iga euro eest võimalikult palju kaitsevõimet.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!