Rakvere võitis esimese finaalmängu

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 6. aprill 2024
Jaga lugu
Rakvere võrkpalliklubi treener Mehis Täpp poolfinaali kohtumises. Laupäeval võideti ka esimene finaalmäng.
Autor: Grete Veedla/Rakvere võrkpalliklubi

Laupäeval algas Rakveres võrkpalli meeste esiliiga finaalseeria, esimeses mängus alistas põhiturniiril teiseks tulnud BMF/Rakvere Võrkpalliklubi põhiturniiri parima Tallinna Ülikooli meeskonna.

Rahu hallis toimunud mängu võitis Rakvere võrkpalliklubi 3:1 (28:26, 25:27, 25:19, 25:20) ja on nüüd vaid ühe võidu kaugusel tänavuse hooaja tiitlist. Finaalseeria mängitakse kahe võiduni ning teine kohtumine toimub pühapäeval Tallinnas.

"Finaalis maksab ainult võit. Selle me saime täna marulise publiku ees puupüsti täis Rahu hallis kätte ja see on kõige tähtsam. Sellises atmosfääris ja nii suure fänni armee ees, ei ole me esiliigaga mänginud ja eks see andis natuke tunda,“ kirjutas Rakvere meeskonna peatreener Mehis Täp pärast mängu klubi sotsiaalmeediakontol.

“Raske, väga raske oli, aga me saime hakkama. Tänane MVP (väärtuslikum mängija - toim) läheb kõikidele saali kaasa elama tulnud tulnud fännidele. Homme (pühapäeval - toim) uus päev ja uus mäng,” märkis ta.

Esimese finaalmängu parima mängija tiitli pälvis Roland Järv.

Kuigi Rakvere võrkpalliklubi tuli põhiturniiril teiseks ja Tallinna Ülikooli meeskond esimeseks, siis omavahelistes põhiturniiri kohtumistes oli mõlemas parim Rakvere meeskond.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!