Bussidele on probleemiks lume tõttu kitsamaks muutunud tänavad

Autor: Indrek Halliste • 15. veebruar 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Rakveres on sel talvel kõige keerulisemad piirkonnad või tänavad olnud Moonaküla, Rägavere tn, Vallikraavi tn, Vabaduse tn, Tartu tn mägi, Kungla tn, ringristmikud üldiselt ning bussipeatused. Bussi peatustesse sisenemine oli komplitseeritud kõrgete lumevallide tõttu, mis samas tegi ka reisijatel bussi peale tulemise keerulisemaks, kirjutab Hansabussi tegevjuht Indrek Halliste.

Hansabussi juhatuse esimehe Indrek Halliste sõnul on lumerohke talv tekitanud rasked liiklusolud, kuid koostöös linnavalitsusega soovitakse kogemusest õppida ja kitsaskohad lahendada.
Autor: Lisette Luik

Käesolev talv on olnud väga lumerohke, mis on tekitanud ka rasked liiklusolud võrreldes tavapärasega ja seda mitte ainult Rakvere linnaliinidel. Tegemist on üleüldise küsimusega, kus lumetõrje võiks olla parem ja kiirem ning teed laiemalt lahti lükatud. Loomulikult saame aru ja oleme mõistvad, et tegemist on keerulise kohaga, kus ootamatult tekib lume üleküllus ning kõiki teid ei ole võimalik kiirelt ja korraga lumevaba hoida.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!