Käi kuradile, kogu see maailmakorraldus!

Autor: Tiina Larionov • 23. mai 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Jälgisin pingsalt tankla kütusetablool jooksvaid numbreid. Korraks käis peast läbi kentsakas mõte - ehk saavad kütuse liitreid näitavad numbrid rahanumbrid kätte ja lähevad möödagi. Njah, ühel hetkel tulin maa peale tagasi ja teadsin, et seda ei juhtu ju niikuinii. Lükkasin auto bensiinipaagi luugi kinni, heitsin pilgu veelkord numbritele ja mõtlesin: „Käi kuradile….“.

Tiina Larionov osales esseekonkursil terava ühiskonnakriitilise arvamusega.
Autor: Erakogu

Eelmisel õhtul lugesin uudistest pealkirja, mis ütles, et Tallinn otsustab maikuu jooksul, kas panna suveajaks linnas käima ööbussid. Olles usin Elmari raadio kuulaja, naudin alati omaette naeru pugistades Rohke Debelaki Libauudiseid. Esimene mõte, mis ööbusside nupukest lugedes tekkis oli see, et see ei saa olla päris. No aga pole nagu põhjust naljauudiseid ka õhku paisata - 1. aprill ju ammu möödas. Lugesin artikli läbi ja nagu päriselt või?...kaalutakse käima panna öised bussid, eeskätt öiste pidutsejate turvaliseks koju jõudmiseks. Ja siis ma mõtlesin, et täitsa pekkis- meil siis maal ei saa inimesed töölgi käia, kuna bussiliiklus on hõredam kui kiilaka peas karvu - ei saa hommikul tööle ega õhtul tagasi. Kellel autot pole, peab töökoha valima bussigraafiku järgi (loe: ei saagi tööle minna) ja siis selline uudis…

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!