Algab konkurss "Käi kuradile!"

Autor: Aivar Hundimägi • 19. aprill 2022
Jaga lugu

Aasta alguses ilmus meie ajakirjaniku, Andres Pulveri sulest artikkel "Käi kuradile, Kaja Kallas!". Poole ööni rahutult voodis vähernud Andres ei saanud muremõtetest kuidagi võitu, kuniks ühel hetkel sai tal hing täis ja ta otsustas need mõtted siira emotsiooni pealt kirja panna.

Arvamuskonkursile ootame töid aadressil [email protected] Tähtaeg on 31. mai. Head kaasamõtlemist ja teravat sulge.

Saatuslikul 24. veebruaril ilmus Andreselt teinegi "Käi kuradile!" artikkel, mis oli suunatud Vladimir Putinile – seda ilmselgetel põhjustel. Emotsioon nende lugude taga oli niivõrd tugev ja ehe, et seda ei tundnud ainult meie toimetuses, vaid see läks ka teile, meie lugejatele hinge!

Nii head asja ei saa ainult endale hoida, mistõttu otsustasime anda oma lugejatele läbi arvamuslugude konkursi hääle, oodates seda sama siirast ja mõjuvõimast eneseväljendust ka teilt.

Kutsume kõiki osalema Lääne-Virumaa Uudiste arvamuslugude konkursil, mille teemaks on "Käi kuradile!".

Ärge saage meist valesti aru, meie eesmärk ei ole kutsuda teid kedagi pikalt saatma, vaid tõstata teemasid, millele meie kodukandis rohkem tähelepanu tuleks pöörata. Vahel on hea viisakalt natukene auru välja lasta ja rääkida teemadel, mis meis kirgi kütavad.

Siin on sinu võimalus – kui oled tahtnud kuradile saata oma suured arved, pikad lasteaia järjekorrad, kasvavad kinnisvara hinnad, mis võtavad noorelt lootuse üldse kunagi oma kodu saada või hoopis depressiooni.

Parimad artiklid avaldatakse Lääne-Virumaa Uudistes ning kolmele parimale pannakse välja rahalised auhinnad. Konkursi peaauhinnaks on 500 eurot, teine koht saab 250 eurot ning kolmas koht 100 euro eest Äripäeva e-poest endale raamatuid valida! Võtjate valik sünnib rahvahääletuse ja toimetuse hinnangu koosmõjul.

Osalemiseks:

-Saada oma arvamuslugu aadressile [email protected]

-Arvamusloo pikkus võiks olla 2500–6500 tähemärki (koos tühikutega)

-Lisa kindlasti oma ees- ja perekonnanimi ning kontaktinfo (et ikka võidu korral ühendust võtta)

Arvamuslugusid ootame kuni 31. maini! Kõik osalejad saavad 30 päevaks Lääne-Virumaa Uudiste lugemisõiguse. Kui sa juba oled meie lugeja, siis saad selle lugemisõiguse kinkida edasi.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Meie koostööpartneriteks on

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!