Raivo Vare: Läänel on aeg lõpetada munemine

Autor: Raivo Vare • 13. jaanuar 2024
Ainult tellijale
Jaga lugu
"Abiga viivitamine ja isegi selle hilinemisega liikuma hakkamine alles kevadel, nagu see juhtus eelmisel aastal, teeb praktiliselt võimatuks Ukraina uue võimaliku vastupealetungi edu alanud aastal," hoiatab Raivo Vare.
Autor: Liis Treimann

Meiegi eest kangelaslikult võitlevatel ukrainlastel on lisaks relvastusele ka raha selgelt liiga vähe. Lääneliitlased peaksid lõpuks ometi jätma munemise ja vajaliku abi osutamise kiirelt taastama. Vastasel korral satub ohtu ka seni rinnetel saavutatu, kirjutab vaatleja Raivo Vare Äripäevas ilmuvas Ukraina sõjablogis 32.

President Volodõmõr Zelenskõi äsjane visiit Balti riikidesse oli emotsionaalselt väga tugevalt laetud ja meeldejääv. Sellest kirjutatakse ja räägitakse nüüd nagunii väga palju. Aga mis on taustal, on keerulisem. Rääkigem eelkõige majanduslikest aspektidest ning nende seostest sõja ja poliitikaga.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!