Kirume aga moodsaid autosid? Mehaanik näeb asja teisiti

Autor: Karl-Eduard Salumäe • 20. veebruar 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Virin, et tänapäevased autod on ülearu keerukad ega pea vastu, on mitmeski mõttes ülekohtune ja silmakirjalik, leiab tuntud mehaanik Eduard Jakimov.

Auto Kirurgia Kliiniku peremees Eduard Jakimov tutvustamas Facebooki videos Volkswageni kahekütuselise mootori hingeelu.
Autor: Kuvatõmmis videost

Inimesed kipuvad nostalgitsema, et 1980ndate lõpu ja 1990ndate alguse autod – vaat need olid töökindlad, nendib Jakimov “Autojuttude” seekordses saates. Ning lisab, et kui omanik on saanud oma hariliku neljarattalise parandamise eest paari tuhande eurose arve, siis see arusaadavalt teebki meele kibedaks. Mis jääb aga tol hetkel tähelepanuta, on see, kui palju mugavamalt, säästlikumalt ja turvalisemalt toosama moodne sõiduvahend enne remonti minemist kõik need tuhanded kilomeetrid läbis.

Lisaks muule selgitab mehaanik saates, kuidas paljudel autoomanikel ja töökodadelgi on auto hooldamisest poolik arusaam ning kuidas mõnikord saab auto peremees isegi tootjast targemini talitada.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!