Ema ja tütre side viis pereettevõtte plahvatusliku kasvuni

Autor: Jana Palm • 12. aprill 2024
Ainult tellijale
Jaga lugu
Tütar Lisanna ja ema Kaire Miiteri ühine pereettevõte on gasellettevõte ehk on kasvatanud enda käivet ja kasumit rohkem kui 50%.
Autor: Jana Palm

Tütre värsked ideed, looduskosmeetika brändiga liitumine ning turunduse ja müügiga põhjalikumalt tegelema hakkamine tõid kaasa ettevõtte enneolematult kiire kasvu, rõõmustas pereettevõtte asutaja Kaire Miiter.

Seotud lood

Kaire ja Lisanna Miiter jagasid pereettevõtlusele keskenduvas saates “Võitjate põlvkonnad”, et ühe looduskosmeetika toote loomise mõttest teostuseni läheb minimaalselt üks aasta, aga kõige pikem projekt on töös olnud lausa viis aastat. Keskmine investeering on 15 000 eurot, mis teenitakse ema ja tütre sõnul tagasi tavaliselt aasta jooksul.

Eesti looduskosmeetika brändi Magrada ideed sünnivad ema ja tütre koostöös pere enda tekkinud vajadustest inspireerituna, aga keemiline ja tehnoloogiline pool saab nende põhjaliku sisendi järgi valmis Lätis laboris.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!