KredEx: renoveerimistoetuse taotlemisel pole kiirustamiseks põhjust

Autorid: Lauri Leet, Kristjan Kurg • 23. aprill 2024
Jaga lugu
Majade renoveerimisel saab toetust küsida ka päikesepaneelide paigaldamiseks.
Autor: Picture Alliance / Scanpix

Teisipäeva hommikul avati taotlusvoor eramute ja ridaelamute renoveerimiseks, kuid toetuste eest vastutava KredExi eraisikute toetuste valdkonna juhi Kersti Saare sõnul pole toetuse saamiseks kiirustada vaja.

“28 miljonit on taotlusvooru maht ja see ei saa kindlasti täis ei minutite ega ka tundidega. Oleme kindlad, et võtame taotlusi vastu nii täna, nädala aja pärast, kuu aja pärast kui ka aasta lõpus,” ütles Saare vastuseks Eesti Omanike Liidu juhi Andry Krassi hoiatusele.

Intervjuus rääkis Saare täpsemalt, mis tingimustel renoveerimistoetust jagatakse, miks ei anta toetust väiksemate tööde eest ilma projektita ja miks võib huvi eramajade renoveerimise vastu leigeks jääda.

Lääne-Virumaa Uudiste tellijad saavad eramute renoveerimistoetuse maksmise tingimusi selgitavat intervjuud mugavalt endale sobival ajal kuulata siit:

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!