Ilumäel hukkus korteripõlengus inimene

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 12. mai 2021
Jaga lugu
Autor: Remo Tõnismäe/Postimees/Scanpix

Eile õhtul süttis Haljala vallas Ilumäe külas kuue korteriga puidust elumaja. Põlengus hukkus 66aastane mees.

11. mail kell 21.10 sai häirekeskus teate tulekahjust Haljala vallas Ilumäe külas, kus põles puidust kuue korteriga elumaja. Teataja sõnul võis ühes korteris olla inimene. Sündmuskohale sõitsid päästemeeskonnad Rakvere, Tapa, Kunda, Kehra ja Loksa päästekomandodest ning Võsu ja Kolga vabatahtlikud, Rakvere operatiivkorrapidaja ja kiirabi.

Päästjate kohale jõudes selgus, et kahekorruselise puidust kortermaja esimese korruse korter põles lahtise leegiga, leegid olid aknast väljas. Kaitsevarustuses päästjad sisenesid põlevasse majja ja alustasid kohe võimalike kannatanute otsimise ning tulekahju kustutamisega. Päästetööde käigus leidsid päästjad esimese korruse korterist hukkunu. Esialgsetel andmetel oli tegemist korteris elanud 66aastase mehega. Päästjad panid tule levikule piiri kella 22.36ks. Tulekahju täpsemad asjaolud ja tekkepõhjuse selgitab välja menetlus.

12. mai hommikul kell 6.33 teatati, et maja on uuesti süttinud ning päästjad suundusid tegema järelkustutustöid. Põleng lokaliseeriti kell 7.52.

Ole teemaga kursis! Telli oma e-postile teavitus, kui ilmub lugu just sellel teemal:

Vaata veel

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!

Meie koostööpartneriteks on

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!