Rakvere lihatööstuses vaktsineeriti täna ligi 400 inimest

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 12. mai 2021
Jaga lugu
40% Rakvere lihatööstuse töötajatest on nüüd saanud vähemalt ühe süsti.
Autor: HKScan Estonia

Täna, 12. mail vaktsineeriti Rakvere lihatööstuse territooriumil üles seatud vaktsineerimiskeskuses üle 400 inimese COVID-19 viiruse vastu. Nüüd on ettevõttes vaktsineeritud teadaolevalt 40% töötajaskonnast.

„Ootasime oma töötajatele vaktsiine juba pikisilmi ja oleme väga tänulikud võimaluse eest lõpuks vaktsineerida nii oma töötajaid kui ka nende lähedasemaid pereliikmeid," ütles HKScan Estonia juhatuse esimees Anne Mere pressiteate vahendusel.

Tema sõnul oli huvi ootuspärane. "See annab meile põhjust natukenegi kergemini hingata ja vähendab tõenäosust suurte nakkuskollete tekkimiseks meie töötajate seas,“ lisas Mere.

Vaktsineerimine viidi läbi koostöös meditsiinikeskusega Silmarõõm OÜ ja kasutusel oli kahedoosiline Moderna vaktsiin. Järgmine vaktsiinidoos manustatakse nelja nädala pärast. HKScan Estonia soovib tulevikus töötajate vaktsineerimist korraldada ka teistes oma tootmisüksustes, kuid sõltub selles riiklikust vaktsineerimiskavast.

„Meil on hea meel ettevõtja ja tööandjana panustada kõigi soovijate vaktsineerimisse. Vaktsineerimine on igaühe isiklik otsus, aga meie saame tagada selle, et see otsus ei jääks logistiliste probleemide või tehniliste teadmiste taha ning peamine töötajate jaoks on, et seda saaks teha mugavalt töökohal,“ lausus Mere.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!