Rakvere Teater avab taas uksed

Autor: Vanessa Kassmann • 13. mai 2021
Jaga lugu

28. mail saab Rakveres esimese etendusena näha menukat Ray Cooney komöödiat „Oi, Johnny”. Juuni keskel tuuakse vaatajateni järjekordselt ka Hendrik Toompere lavastus ,,Miks Jeppe joob?'', peaosas juba kolmandat aastat järjest Eduard Salmistu.

Lavastus ,,Miks Jeppe joob?''
Autor: Alan Proosa

Alates 24. maist avab uksed Rakvere Teater ja teatrikohvik. Esimese etendusena saab 28. mail näha menukat Ray Cooney komöödiat „Oi, Johnny”. Järgnevad Tarvo Sõmerile parima meesnäitleja nominatsiooni toonud komöödia „Kõike head, vana toriseja” ning teatri värskeim, Veiko Õunpuu lavastus, „Tants”.

Külalisetendused viivad Rakvere Teatri kevadel veel Tallinna, Tartusse, Viljandisse ja Pärnusse.

Kuna eelmisel suvel sai kohti pakkuda vaid 50%-le vaatajaist, toob teater juuni keskel hooaja lõpuks taas vaatajate ette Hendrik Toompere lavastuse „Miks Jeppe joob?”.

Jeppe osas on kolmandat aastat järjest Rakvere teatris enim etendusi andnud näitleja Eduard Salmistu. Nii Salmistu kui Jeppe naist Nillet mängiv Anneli Rahkema olid möödunud aastal nende osatäitmiste eest nomineeritud Eesti teatriauhinnale, samuti lavastuse kujundaja Pille Jänes.

Ole teemaga kursis! Telli oma e-postile teavitus, kui ilmub lugu just sellel teemal:

Vaata veel

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!

Meie koostööpartneriteks on

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!