Kus peetakse kõige vahvam jaanituli?

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 21. juuni 2021
Jaga lugu

Selgitame välja, milline küla tegi sel aastal Virumaal kõige ägedama jaanitule. Saatke enda küla jaanitulest meile video või foto ning kirjutage juurde, miks oli teie küla jaanituli sel aastal kõige vahvam või millised on teie küla traditsioonid jaanitule korraldamisel.

Jaanipäev, jaanituli
Autor: Indrek Susi

Fotosid ja kirjeldusi selle aasta jaanituledest ootama aadressil [email protected] Või kasutage meie kodulehel olevat foto, video ja vihjete saatmise võimalust. Avaldame lahedamad kirjeldused, fotod ja videod Lääne-Virumaa Uudiste veergudel.

Ole teemaga kursis! Telli oma e-postile teavitus, kui ilmub lugu just sellel teemal:

Vaata veel

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!

Meie koostööpartneriteks on

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!