Rakvere Raibe propageerib hooliva mootorratturi elustiili

Autor: Kristjan Ojang • 8. september 2021
Ainult tellijale
Jaga lugu

Motoklubi Rakvere Raibe on enda õlule võtnud siinse motoelu edendamise. Jutt ei käi spordist, vaid mootorrattaga sõitmisest kui elulaadist ning sellega kaasnevaga toime tulemisest.

Olivar Kits (vasakul) ja Aare Raam leiavad motoklubis Rakvere Raibe mõttekaaslasi erinevatelt elualadelt. Ühine eesmärk on propageerida ohutut liiklemist.
Autor: Kristjan Ojang

Mootorrattaga sõitmisega käib paratamatult kaasas midagi veel. Nii mõtisklevad mootorrattaklubi Rakvere Raibe liikmed Aare Raam ja Olivar Kits.

"See on ka riietus, hoiakud, arusaamine millises seltskonnas sa liigud. Mul on väga hea näide enda tütre koha pealt, kes hakkas sel aastal klubiga kaasa sõitma ja ütles, et tema algul kartis motomehi. Arvas, et mingid jõmmid ja ülbikud saavad kokku, ropendavad jne.," kõneles Kits.

"Aga kui ta klubi üritustel käis, siis nägi, et siin on toredad inimesed, kellega on hea suhelda. See kõik ongi motoklutuur – noortest vanadeni," lisas ta.

Rakvere Raibe tuli kokku 2005. aastal. Klubi asutajaliige Erkki Karuks alias Kuzmits meenutas: "Jõime kolmekesi minu garaažis õlut ja arutlesime klubinduse üle ning leidsime, et meil peab olema sõiduklubi."

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!