• 10.09.21, 13:55

Ees ootab sündmusterohke nädalavahetus. Kuhu minna?

Saabuv nädalavahetus toob lisaks soojale ilmale ka palju toredaid üritusi. Allpool on valik sündmustest, mis pakuvad elamuse väga laia huviringiga inimestele.
Ees ootab sündmusterohke nädalavahetus. Kuhu minna?
  • Foto: Väike-Maarja vallavalitsus
Muinsuskaitsepäevad
Sel nädalal peetakse üle Eesti muinsuskaitsepäevi ning ürituse raames leidub põnevaid sündmusi ka mitmel pool Lääne-Virumaal. Täna avatakse Rakveres viis näitust, laupäeval peetakse talguid Andja tuuleveskis ning pühapäeval saab lähemalt uurida, mida peidab endas Palmse mõis. Sündmusi on mõistagi veel. Festivali kohta leiab lisainfot lehelt muinsuskaitsepaevad.ee.
  • Foto: Kuvatõmmis
Tamsalu päevad
Kolmepäevane festival leiab aset ka Tamsalus, kus tähistatakse linna 25. juubelit. Täna avatakse juubelinäitus Tamsalu muuseumis, homme peetakse laata ja pühapäeval võetakse üksteiselt mõõtu mitmel spordivõistlusel. Lisainfot leiab sotsiaalmeediast.
  • Foto: Kuvatõmmis
Loe lisaks
Tamsalu päevade peaesieja on Karl-Erik Taukar Band
  • 07.09.21, 11:43
Tamsalu päevad lõpuks toimuvad
Eesti Rahvusmeeskoori kontsert
Rakvere Kolmainu kirikus annab täna õhtul kontserdi Eesti Rahvusmeeskoor. Võimsad meeshääled pannakse kõlama kell 19. Kontsert on kõigile tasuta, kuid sisse pääsevad vaid COVID-i vaktsineerimistõendi omanikud või kohapeal negatiivse testi teinud inimesed. Lisainfot saab, nagu ikka, faceookist.
  • Foto: Kuvatõmmis
Jäneda laat
Homme toimub Jäneda sügislaat, mis on külalisi rõõmustanud ikka suure valikuga kõigest värskest ja värvilisest, mida sügisene aed meile pakub. Peipsiääre „tungraud“ - sibulad ja tõeliselt küüslaugu aroomi levitavad palmikud on vaid üks osa populaarsetest ja küsituimatest kaupadest. Suitsuliha mitmel erineval moel, lisaks vutid ja kala on kohustuslik osa korvis, mida koju minnes auto poole tarida tuleb.
Loe lisaks
Jäneda sügislaat – laadahooaja kirss tordil
  • 09.09.21, 13:15
Jäneda sügislaat – laadahooaja kirss tordil
Kadrina kihelkonnapäevad
Kadrinas tähistatakse homme kihelkonnapäevi, mis toob alevikku terveks päevaks erinevaid sündmusi. Laululaval antakse kontserte, toimub vanavaralaat ning rahvamajas pannakse käima OTT (otse tootjalt tarbijale) turg.
  • Foto: Kuvatõmmis
Kõrvitsapäev Maretaru-Uuetoa taluhoovis
Maretaru-Uuetoa taluhoovis peetakse laupäeval kõrvitsapäeva. Kohapeal saab nautida terve päeva meelelahutusprogrammi, ühtlasi autasustatakse kõige suurema kõrvitsalise kasvatajaid. Üritus algab kell 11. Lisaonfot leiab Väike-Maarja valla kodulehelt.
Loe lisaks
Kõrvitsad. Foto on illustratiivne.
  • 09.09.21, 12:03
Kõrvitsapäev pakub kõrvitsajooki ja rõõmustab loomaaia asukaid
Sügislaat Rakvere linnuses
Pühapäeval peetakse Rakvere linnuse esises parklas sügislaata "Keskaegne turg linnuses". Laat avatakse hommikul kell 10. Külastajatele on sissepääs laadaplatsile tasuta.
  • Foto: Kuvatõmmis

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele