Ees ootab sündmusterohke nädalavahetus. Kuhu minna?

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 10. september 2021
Jaga lugu

Saabuv nädalavahetus toob lisaks soojale ilmale ka palju toredaid üritusi. Allpool on valik sündmustest, mis pakuvad elamuse väga laia huviringiga inimestele.

Autor: Väike-Maarja vallavalitsus

Muinsuskaitsepäevad

Sel nädalal peetakse üle Eesti muinsuskaitsepäevi ning ürituse raames leidub põnevaid sündmusi ka mitmel pool Lääne-Virumaal. Täna avatakse Rakveres viis näitust, laupäeval peetakse talguid Andja tuuleveskis ning pühapäeval saab lähemalt uurida, mida peidab endas Palmse mõis. Sündmusi on mõistagi veel. Festivali kohta leiab lisainfot lehelt muinsuskaitsepaevad.ee.

Autor: Kuvatõmmis

Tamsalu päevad

Kolmepäevane festival leiab aset ka Tamsalus, kus tähistatakse linna 25. juubelit. Täna avatakse juubelinäitus Tamsalu muuseumis, homme peetakse laata ja pühapäeval võetakse üksteiselt mõõtu mitmel spordivõistlusel. Lisainfot leiab sotsiaalmeediast.

Autor: Kuvatõmmis
Seotud lood

Eesti Rahvusmeeskoori kontsert

Rakvere Kolmainu kirikus annab täna õhtul kontserdi Eesti Rahvusmeeskoor. Võimsad meeshääled pannakse kõlama kell 19. Kontsert on kõigile tasuta, kuid sisse pääsevad vaid COVID-i vaktsineerimistõendi omanikud või kohapeal negatiivse testi teinud inimesed. Lisainfot saab, nagu ikka, faceookist.

Autor: Kuvatõmmis

Jäneda laat

Homme toimub Jäneda sügislaat, mis on külalisi rõõmustanud ikka suure valikuga kõigest värskest ja värvilisest, mida sügisene aed meile pakub. Peipsiääre „tungraud“ - sibulad ja tõeliselt küüslaugu aroomi levitavad palmikud on vaid üks osa populaarsetest ja küsituimatest kaupadest. Suitsuliha mitmel erineval moel, lisaks vutid ja kala on kohustuslik osa korvis, mida koju minnes auto poole tarida tuleb.

Seotud lood

Kadrina kihelkonnapäevad

Kadrinas tähistatakse homme kihelkonnapäevi, mis toob alevikku terveks päevaks erinevaid sündmusi. Laululaval antakse kontserte, toimub vanavaralaat ning rahvamajas pannakse käima OTT (otse tootjalt tarbijale) turg.

Autor: Kuvatõmmis

Kõrvitsapäev Maretaru-Uuetoa taluhoovis

Maretaru-Uuetoa taluhoovis peetakse laupäeval kõrvitsapäeva. Kohapeal saab nautida terve päeva meelelahutusprogrammi, ühtlasi autasustatakse kõige suurema kõrvitsalise kasvatajaid. Üritus algab kell 11. Lisaonfot leiab Väike-Maarja valla kodulehelt.

Seotud lood

Sügislaat Rakvere linnuses

Pühapäeval peetakse Rakvere linnuse esises parklas sügislaata "Keskaegne turg linnuses". Laat avatakse hommikul kell 10. Külastajatele on sissepääs laadaplatsile tasuta.

Autor: Kuvatõmmis

Ole teemaga kursis! Telli oma e-postile teavitus, kui ilmub lugu just sellel teemal:

Vaata veel

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!

Meie koostööpartneriteks on

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!