• 07.10.21, 10:08

Rakvere linn müüb elamumaad

Rakvere linnavalitsus müüb enampakkumisel Lepiku linnaosas asuvad viis elamumaa sihtotstarbega kinnistut kogupindalaga 5756 m².
Nõlvaku tänaval pandi müüki kinnistud.
  • Nõlvaku tänaval pandi müüki kinnistud. Foto: Kristel Mänd
Rakvere abilinnapea Kert Karuse sõnul on Rakvere kiirelt arenev linn ja nõudlus elamukruntide järele suur. „Linna prioriteet on pakkuda vajalikku ja kvaliteetset elukeskkonda. Mul on hea meel, et saame üle pika aja võimaluse linnavalitsuse poolt elavdada elamuehitust Rakveres ja pakkuda võimalust uute kodude rajamiseks," märkis Karus.
Müüdavate Nõlvaku ja Oru tänava asuvate kinnistute (Oru tn 10a, Oru tn 12a, Nõlvaku tn 4, Nõlvaku tn 6 ja Nõlvaku tn 8) suurus jääb vahemikku 832 – 1326 m².
Kinnistutele ehitati suve jooksul välja vee- ja kanalisatsioonitrass, rajati tänavavalgustus ning kõvakattega tee. Nõlvaku ja Oru tänava piirkond asub kesklinna läheduses, sealset linnaosa ilmestavad kõrghaljastus, suurte aedade privaatsus ja looduslähedane elukeskkond.
Piirkonnas on juba individuaalelamutest koosnev tiheasustus ja teedevõrk, jalutuskäigu kaugusele jäävad Soolikaoja ja Vesiveski paisjärv, haljasalad ja terviserajad.
Hoonestusõigus seatakse 10 aastaks ja enampakkumise alghinnaks on kõigi kinnistute puhul 20 €/m² kohta. Pakkuda saavad vaid füüsilised isikud ja pakkumuste esitamise tähtaeg on 8. november.
Täpsema info enampakkumise tingimuste kohta leiab Rakvere linna veebilehelt

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele