Õpilasfirma teeb abiõpetaja leidmise mugavaks ja taskukohaseks

Autor: Lisette Luik • 20. veebruar 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Student Network on 2011. aastal Tallinna 21. Kooli õpilaste poolt loodud õpilasfirma, mis tegeleb õpiabi pakkumisega õpilastelt õpilastele. Sellesse kuulub 69 õpilast, kellest kaks tegutsevad Rakveres.

10 aastat tagasi valiti Student Network parimaks õpilasfirmaks. Õpilasfirma loojad rõõmustavad fotol vahetult pärast seda, kui nende võit teatavaks tehti. Firma tegutseb aga ka praegu ja nende ridades on ka kaks õpilast Rakverest, kes aitavad teisi õpetada.
Autor: Raul Mee

Rakvere Reaalgümnaasiumi õpilane Liis Nõmme rääkis, et tema leidis Student Networki postituse sotsiaalmeediast, kus otsiti abiõpetajaid ning kuna projekt näis talle põnevana, otsustas ta kandideerida.

“Lapsi asusin õpetama selle aasta algusest,” märkis Nõmme ning ütles, et kuna tema tugevus on matemaatika, aitab ta nooremaid õpilasi just sel alal. 2022. aasta esimestel nädalatel aitas Nõmme kolmel õpilasel järje peale saada.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!