Keskerakondlane postitab Putini-meelseid kommentaare

Autor: Andres Pulver • 28. veebruar 2022
Jaga lugu

Lääne-Virumaal tuntud keskerakondlane Jelena Fjodorova, kes valiti ka keskerakonna esinumbrina Viru-Nigula vallavolikogusse, kuid loovutas seal koha asendusliikmele, on viimastel päevadel paistnud silma Putini-meelsete kommentaaridega sotsiaalmeedias.

Jelena Fjodorova.
Autor: Reti Kokk - retifotod.ee

Keskerakonna Lääne-Virumaa piirkonna juht Siret Kotka kinnitas, et keskerakonna seisukoht on ühene - Venemaa agressiooni Ukraina vastu saab ainult hukka mõista. "Keskerakonna seisukoht kuidagi ei ühti Jelena Fjodorava kommentaaridega," lausus Kotka.

Ta lisas, et erakonna selge agressiooni hukka mõistva seisukoha on välja öelnud nii erakonna esimees Jüri Ratas kui ka riigikogu keskerakonna fraktsioon.

Esmaspäeva õhtul otsustas Keskerakonna juhatus Jelena Fjodorova visata erakonna liikmete hulgast välja. Jelena Fjodorova avalikud sotsiaalmeedia postitused on olnud sõda ja vägivalda õigustavad ning ähvardaval toonil ega lähe kokku keskerakonna väärtuste ja seisukohtadega. Ajal, mil hukkuvad süütud inimesed, tuleb meil kõigil mõista oma sõnade tähendust ning hoiduda vaenu külvamisest ja ühiskonna lõhestamisest, põhjendas keskerakond saadetud pressiteates.

Algset artiklit on täiendatud infoga Jelena Fjodorova erakonnast välja arvamise kohta.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Meie koostööpartneriteks on

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!