Laupäeval täitub Rakvere mootorratturitega

Autor: Lisette Luik • 26. aprill 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Laupäeval toimub Virumaa Motokärts 2022, mis on kõigile tasuta. Päev algab kell 10 motoohutusest rääkimisega Põhjakeskuse parklas ning lõppeb kell 16 Wiiralti katusekontserdiga bussijaama taga. “Aastaid pole suurt avalikku motoüritust toimunud. See on oluline et juhtida tähelepanu motoohutusele ja teavitada autojuhte, et kevad on käes: pange meid tähele,” ütles Rakvere Raibe RC eestvedaja Aare Raam.

Eelmisel aastal toimus ainult paraad, millel osales 300 mootorratturit. Sel aastal on oodata kuni 500 mootorratturit.
Autor: Lisette Luik

Üritust hakkas seitsmeliikmeline toimkond planeerima juba poolteist aastat tagasi. Idee, mis oli alguses väike, kuid kasvas kiirelt suureks, tekkis motohuvilistel juba kolm aastat tagasi, aga esimesel aastal jäi see koroona tõttu ära. Teisel aastal piirduti vaid paraadiga ning nüüd, kolmandal aastal, korraldatakse üritus niimoodi, nagu see oli algselt plaanitud.

Ettevõtmist korraldavad Rakvere Raibe, Aurum21 ja Vulcan Riders Estonia ning selle eelarve on minimaalne - 4500 eurot. Raha saadi kokku tänu toetajate ja sponsorite abile. Eelarvele lisandub ka organiseerijate aeg ja materiaalne abi, mida ürituse korraldamiseks saadakse. Sponsorid panustavad päeva kordaminemisse bännerite, kuulutuste, kleebiste ja auhindadega.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!