Rakveres avatakse Lidli pood järgmisel aastal

Autor: Aivar Hundimägi • 12. mai 2022
Jaga lugu

Märtsis Eestis oma esimesed poed avanud Lidl on alustanud Rakvere kaupluse ehitust. Uue poe valmimisajaks on plaanide kohaselt suvi 2023.

Rakverre tuleb Lidli pood reaalgümnaasiumi kunstmurustaadioni vastu.
Autor: Aivar Hundimägi

Lidli kauplus tuleb Ussimäele Rakvere reaalgümnaasiumi kunstmurustaadionist teisele poole teed. Kaupluses on müügipinda 1400 m2. Parkimiskohtade arv on 147, millest kaks on ette nähtud invakohtadeks ja kaks pereparkimiskohtadeks. Kokku on kaheksa jalgratta parkimiskohta.

Lisaks kaupluse ehitusele rekonstrueerib või ehitab Lidl piirkonnas välja ligi 200 m teid.

Lidli kommunikatsioonijuht Katrin Seppel ütles, et järgmisel suvel avatavasse kauplusesse ei ole veel töötajate värbamisega alustatud, see jääb järgmise aasta esimesse poolde. Rakverele kõige lähemal on peatselt avanev Jõhvi kauplus, mille meeskond on komplekteeritud ning käib töötajate väljaõpe.

Lidli avas Eestis oma esimesed kaheksa poodi märtsi alguses. „Huvi meie kaupluste ja toodete vastu on olnud väga suur kõikjal üle Eesti. Kliendid on hästi omaks võtnud meie tootevaliku, kuigi suure osa meie sortimendist moodustavad omakaubamärgi kaubad,“ märkis Seppel. Ta lisas, et harjumist vajab veel Lidli kampaaniate rütm. „Pakkumised vahelduvad igal esmaspäeval ja neljapäeval, soodustooteid on limiteeritud koguses ning populaarsemad tooted saavad kiiresti otsa,“ lausus ta.

Käesoleva majandusaasta jooksul on Lidlil plaanis avada Eestis kolm uut poodi – juba mainitud Jõhvi pood ning lisaks pood Tartus Lõunakeskuses ning Tallinnas Mustamäel Akadeemia teel.

Virumaa Teataja kirjutas, et Lidli kauplusehoone tuleb kinnistule, mille omanikuks on Priit Altperele kuuluv OÜ Ratsionaal ja Lidl Eesti. Lisaks Lidli poele on plaanis arendada välja ärikeskus. „Konkreetselt algasid ettevalmistused just Lidli kauplusehoone ehitamiseks. Ülejäänud osa, ärikeskuse hooned, on alles projekteerimisel,“ lausus Altpere.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Meie koostööpartneriteks on

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!