Raske vähidiagnoosi saanud omanik otsib edukale firmale ostjat. Kuid maailm ei lase leida

Autor: Linda Eensaar • 14. mai 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

“Teate, mulle anti lihtsalt 50-protsendiline ellujäämise võimalus ning ma tahan senikaua muretumalt elada. Ma tahan, et mu lastel oleks kergem,” ütleb Põlva Tehnika asutaja Jüri Traagel (74) telefonivestluses Äripäevale umbes aasta tagasi. Jüri tahab oma edukalt sissetöötatud ettevõtet müüa, kuid maailma segased ajad takistavad. Jüril aga ei pruugi olla aega.

Poeg ja isa Tarmo ning Jüri Traagel. Jüri asutas ja alustas, Tarmo jätkas. Nüüd soovib isa minna pensionile ning poeg proovida elus ka midagi muud.
Autor: Liis Treimann

Umbes aasta tagasi ilmus Äripäevas ühe ettevõtte peaaegu anonüümne müügikuulutus. Kuulutuses oli ära märgitud vaid ettevõtte käive, linn, üldine valdkond ja telefoninumber. Ei ettevõtte nime ega midagi. Otsustasin numbrile helistada, et teha võimalusel kiire ja rutiinne lugu ettevõtte müügist. Aga see ei olnud kaugeltki mitte kiire lugu, ja kaugeltki mitte rutiinne.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!