Inter Cars avas Põhjakeskuse kõrval oma Rakvere esinduse

Autor: Andres Pulver • 20. mai 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Euroopa üks juhtivaid mootorsõidukite varuosade maaletoojaid Inter Cars avas täna Põhjekeskuse kõrval oma Rakvere esinduse, mida hakkab frantsiisilepinguga töös hoidma Maxauto OÜ, mis rendib Tõrremäe autode tehnoülevaatusega samas majas 250 m² suurust ladu.

Inter Carsi Rakvere kliente tervitas ettevõtte juhatuse liige Vadim Škatov.
Autor: Andres Pulver

Inter Cars Eesti OÜ juhatuse liige Vadim Škatov rääkis, et Rakvere filiaal on ettevõtte jaoks kuues. "Meil on siin juba päris palju kliente, tulime, et jõuda neile lähemale ning tagada sama suhtlust ja teenindust nagu teisteski linnades," põhjendas ta.

Samuti loob kohaliku esinduse avamine klientidele võimaluse tellitud kaup kiiremini kätte saada, sest Inter Carsi Lätis ja Poolas asuvad laod saadavad tellitud varuosad otse Tõrremäele, selmet vedada neid läbi Tallinna.

„Tarneaeg lüheneb poole päeva võrra. Tööstus- ja remondiettevõtted vajavad varuosi kiiresti ning nüüd suudame tellitud kauba juba järgmise päeva ennelõunal kätte toimetada,“ selgitas Inter Carsi Rakvere esinduse juht Danel Raaperi.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!