Tänasest muutusid liinibussid heledamaks

Autor: Andres Pulver • 13. juuni 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Kui Rakvere linnaliinidel hakkasid Hansabussi rohelisel energial liikuvad gaasibussid sõitma aasta alguses, siis alates tänasest on samasugused bussid liinidel kogu Lääne-Virumaal. Senistest veidi heledamas toonis sinised ja valge katusega.

Täna keskpäeval tutvustati uusi busse Rakvere linnavalitsuse juures.
Autor: Andres Pulver

Põhja-Eesti ühistranspordikeskuse liiniplaneerija Katrin Hanko lausus, et esimesed uued ja mugavad bussid asusid Lääne-Virumaa reisijaid teenindama täna varahommikul.

Hanko meenutas hea sõnaga GoBusi, kes seni maakonnaliine teenindas. "Nad tegid head tööd ja nende kvaliteet oli väga kõrge, aga ma olen veendunud, et Hansabuss suudab kvaliteeti veelgi kasvatada," lausus ta.

Aktsiaseltsi Hansabuss juhatuse esimees Indrek Halliste ütles, et omavaheline vägikaikavedu, seda küll heas mõttes, käib GoBusi ja Hansabussi vahel pidevalt. Halliste lubas, et konkurendist tahetakse ikka parem olla.

See aga, et üks maakond muutub koos maakonnakeskusega bussiliikluse osas ühe aasta sees täiesti roheliseks, on Halliste sõnul ajalooline sündmus.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!