"Robin Hoodis" teeb kaasa Robin Täpp

Autor: Roosi Hallik • 19. juuni 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Noore näitlejatudengi Robin Täpi energia on suunatud praegu enamjaolt koolile, kuid siiski leiab ta aega, et kodukandi suurtes projektides osaleda. Nii ka "Robin Hoodis" - tõsi küll, mitte Robini rollis.

Robin Täpp.
Autor: Erakogu

Kundas üles kasvanud Robin Täpp õpib Viljandi Kultuuriakadeemias näitleja erialal. Peale gümnaasiumi lõpetamist käis ta kaitseväes ning kogus tuleviku osas mõtteid.

Teater on alati olnud elu loomulik osa

Täpi sõnul jõudis teater tema ellu juba üsna alguses. “Kõik sai alguse kooliteatrist,” tunnistas ta ja rääkis, et Eestis on näitlemishuvilisele suurepärane võimalus kaasa lüüa harrastusteatri tegemistes – seda võimalust kasutas ka tema. “Harrastusteatri inimeste puhul on imetlusväärne just nende mängurõõm ja tahe koos erinevaid asju katsetada. See inspireerib alati,” ütles ta.

Lisaks puutus Täpp kooliajal kokku selle osaga teatrist, mis lavalaudade taha ja publiku silme eest peitu jääb. “Sain teada, mida tähendab olla teatri tehniline töötaja ja näha teatrit just selle nurga alt, mis ei ole sugugi vähem tähtis, kui näitleja laval,” tõdes ta ja lisas, et tema arvates on oluline tunda nende inimeste tööd, kellega koos töötad, kuna see tekitab sügavama mõistmise ja arusaama, mille järgi ise kogu selles tervikus juhinduda.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!