Saage tuttavaks – reaalkooli uus kekaõpetaja ja treener Sigrid Tiikjärv

Autor: Rahel Lepp • 23. juuni 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Väike-Maarja spordiklubi kergejõustikutreener Sigrid Tiikjärv (34) armastab end proovile panna – nii spordis kui elus. Esimeste hulka kuuluvad osalemine kõikvõimalikel võistlustel, teise hulka nii julgustükk võtta vastu treeneriamet Soomes ja ka võõrsilt kodumaale tagasipöördumine. Mida on Tiikjärv oma treeneri- ja elupagasisse kogunud ja mida ta arvab kergejõustikust, saab lugeda allpool.

Sigrid Tiikjärv on noor, kuid kogenud treener.
Autor: Rahel Lepp

Talvel kirjutasime sellest, kuidas Tiikjärv saavutas Viru maratonil tubli viimase koha. Sama sihikindlalt osales ta ka ööjooksul ja Laekvere rammumehe võistlusel, kui vaid viimatiseid nimetada. “Mulle meeldib osaleda võistlustel, milles ma end väga kindlalt ei tunne või mida pole üldse varem proovinud,” naeris Tiikjärv. Sageli saadab julget pealehakkajat ka algaja õnn nagu näiteks juhtus Väike-Maarja sisesõudmise meistrivõistlustel tänavu maikuus, kui Tiikjärv istus elus esimest korda sõudeergomeetri taha ja sõudis end esikohale.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!