Ülipopulaarne grilljuust - kuidas seda valmistada?

Autor: Põllumajandus.ee • 25. juuni 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Suveõhtute peolauale on liha ja kala kõrvale leidnud kindla koha ka grilljuust. Grilljuust on muutunud maailmas väga populaarseks, sest valmib ülikiirelt ja on hea vaheldus lihale.

Viimastel aastatel on grilljuust üha populaarsemaks muutunud.
Autor: Pexels

Nõo Lihatööstuse tootearenduse meeskonna BBQ Symphony grillmeister Rain Käärst jagab soovitusi grilljuustuga salatite valmistamiseks.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Meie koostööpartneriteks on

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!