Euroopa tipud kogunevad Rakverre üksteiselt mõõtu võtma

Autor: Roosi Hallik • 26. juuli 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

3. augustil algavad Rakveres kauaoodatud Euroopa meistrivõistlused ja maailma karikasarja teine etapp orienteerumises, kus võistlevad Euroopa suurimad tipptegijad.

Eesti üks tugevamaid orienteerujaid Timo Sild mullu augustis Rootsis toimunud maailmakarikaetapil, kus ta saavutas kõrge 5. koha.
Autor: Eesti Orienteerumisliit

Üritus pidanuks toimuma juba 2020. aasta suvel, kuid koroonapandeemia tõttu lükati seda edasi ning tiitlivõistlused toimuvad alles tänavu. Võistlused ise toimuvad Mõedaku maastikul, täpsemalt Lavi küla piirkonnas 3.–7. augustini.

Võistluste raames pannakse kinni Põlula ja Liiva vaheline tee, mis asub Lavi külas. Kohalikud saavad koju ikka, kuid võistluse ajal on see tee päevasel ajal suletud.

Võistluste peastaap on Rakvere ametikoolis, kuid võistluskeskus ise on Põlula kalakasvatuses, kuhu saab ka publik minna võistlusi vaatama. Korraldustiimis on koos vabatahtlikega hetkel 150 inimest.

Võistlejaid on kokku 31-st riigist, kokku 300. Kaugematest riikidest tullakse Rakveresse näiteks Hiinast, Uus-Meremaalt ja Austraaliast. Võistlustel osalejaid majutatakse Rakvere ametikoolis ja Vinni spordikeskuses.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!