Liiklustalgud aitasid muusiku kasside elu turvalisemaks muuta

Autor: Andres Pulver • 23. september 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu
Sander Urbas on auto "sihikule" võtnud.
Autor: Andres Pulver

Eile peeti üle Eesti liiklustalguid ning politsei käis mõõtmas kiirust kohtades, mille kohta inimesed olid sagedastest kiiruseületamistest teada andnud.

Veidi pärast ühte pärastlõunal stardime patrulliga Rakvere politseimaja juurest, et mõõta kiirust Moonakülas Põhja tänaval. Selle tänava kohta oli liiklustalgute raames edastatud koguni neli teadet pidevast piirkiiruse ületamisest.

Tänavu oli liiklustalgutel osalejate arv aegade suurim ning Lääne-Virumaal teatati liiklusohtlikest kohtadest 174 korral. Võrdluseks võib tuua, et naabrite juures Ida-Virumaal, kus elanikke umbes kolm korda rohkem, teatati 91 korda.

Lääne-Virumaal anti kõige rohkem teada kiiruse ületamistest kolmel Rakvere tänaval – Pikal, Vahtra ja Põhja tänaval. Kõikidel nendel tänavatel on maksimaalne lubatud sõidukiirus 30 km/h.

Auto põiktänavale pargitud, saab patrullpolitseinik Sander Urbas vaevu kiirusemõõtjaga Põhja tänava äärde astuda, kui paarikümne meetri kauguselt keerab Näituse tänavalt meie poole punane auto naisterahvaga roolis.

Kiirust jõuab Urbas mõõtma hakata alles siis, kui auto meist juba möödas. Ning kui masin künka otsa jõuab, näitab aparaat selle kiiruseks 37 km/h. Järgi ei jookse. Ja kiiruse ületamine pole ka väga suur.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!